Blendbrothers

Our story

Wij zijn Blendbrothers! Blend, een fris en creatief bedrijf voor professionele ontwikkeling van eten, dranken en muziek.

Geboren en getogen in Zeeland, Nederland, zijn de broers Hendrik en Kamiel Buysse de perfecte mix voor een nieuwe en spannende eet-, drink- en muziekervaring. Doorheen de afgelopen 5 jaar vervulden ze opdrachten in binnen -en buitenland. Van Bejing tot Brazilie en van Bali tot Belgrado. Van her en der nemen ze smaken, spirits, combinaties en technieken mee om de beste cocktails tot bij u thuis te bezorgen. 

Op de website ziet u een collectie staan van verschillende cocktails, verschillende smaken, welke doorheen de jaargetijden zullen wisselen. Elke keer een assortiment welk voor elk moment geschikt is. Van aperitief op een fabulous friday tot digestief op classy sunday-afternoon of een doordrinker op lazy-monday!

Wij stellen de beste cocktails voor u samen en versturen deze per post naar uw adres. Zo hoeft u niet meer de deur uit voor uw favoriete apero! U besteld online, waarna de bagged cocktails uw kant op komen.  Het zakje uitgieten over een glas met ijsblokjes en genieten maar!